tiistai 2. elokuuta 2011

Vielä on lomaa jäljellä...

Mulla oli kaksi asiaa, jotka lupasin itselleni loman aikana tehdä; ikkunoiden pesu ja vaatehuoneen siivous ja lisätilan raivaaminen tähän huusholliin. Jälkimmäistä projektia aloitin tänään kohtuullisen kunniallisesti, huomenna jatkuu! Lilla auttoi ystävällisesti mammaa varastamalla kaiken mahdollisen, ja raahamalla roinat omaan petiinsä... :D Onneks on lomaa vielä jäljellä...

Lillan kanssa pidettiin eilen ihan peruspäivä viikonlopun reissaamisen jälkeen. Uutena juttuna testasin, mitä neiti sanoo, kun laitan sen remmiin kiinni kentän laidalle ratsastuksen ajaksi, ilman seuralasta. Lillamaiseen tapaan se vinkui ehkä kaksi minuuttia, jonka jälkeen kaivoi itselleen kuopan kentän hiekkaan ja kävi nukkumaan. Sain ratsastella ihan rauhassa! Putti oli ihan hassu, tuntui, että pelkästään suorana meneminen oli haasteellista. Löytyihän se ulkopuolen tuki sit kutenkin, jonka jälkeen rupes hommatkin sujumaan. Laukannostot käynnistä sujuivat hienosti ilman raviaskelia, tosin heppa kuumeni aikamoisesti nostoista. Päästin Lillan irti hihnasta loppukäyntien ajaksi, nätisti se juoksenteli mukana, mutta pysyi hyvin alta pois.
Illalla lähdettiin kuskaamaan Wiscoa vielä uuteen kotiin Saloon, Wisco käyttäytyi esimerkillisesti koko projektin ajan. :)

Tänään käytiin ensin aamutallissa, ja sit päiväkahvilla Rian luona Raisiossa lisäämässä heidän perheen koirakuumetta.. Ria ja pojat ihastuivat ikihyviksi Lillaan, tietysti. :)  Lupasin suositella loistavaa kasvattajaa, KUN päätyvät ottamaan vesikoiran.. ;)
Kotimatkalla käytiin Turun torilla ostamassa kantarelleja soosia varten, ja käveltiin Hansakorttelin läpi. Lillaa pelotti hirmusti! Se oli ensin mun sylissä, ja sit kun vähän rohkaistui, lampsittiin edestakaisin ympäri toria. Täytyy mennä jatkamaan harjoituksia joku toinen päivä vielä, en viitsinyt liikaa kerralla "kiusata".

Äsken Ruu tuli palloilemaan kesken Lillan leikin lattialle, se oli huono ajoitus... Lilla villissä mielentilassaan rupesi haukkumaan Ruuta ja yritti vähän jahdata. Ruu varoitteli sähisemällä, mutta se vain yllytti Lillaa lisää. Ei auttanut mun komennot eikä mitkään. :( Ruu totesi parhaakseen poistua yläkerran puolelle. Toivottavasti Lilla ei nyt rupea jahtaamaan Ruuta, alku kun on mennyt niin hienosti niiden yhteiselossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti