keskiviikko 10. elokuuta 2011

Lilla 11 viikkoa :)

Näin se aika rientää, pikku-Lilla on jo 11 viikkoa! Onhan se toki kasvanutkin kauheasti parin viikon takaisesta. Vaikka on se aika pieni vieläkin. :) Liisa-kasvattaja kyseli, onko Lilla paljon pienempi kuin Liinu. Taisin sanoa puhelimeen, että ei se nyt niin paljon pienempi ole. Punnitsin sitten Lillan tänään matolääkettä varten; tasan 4 kiloa! Muistaakseni Tuija kirjoitti blogissaan, että viikko sitten Liinu painoi jo 4,9 kiloa, eli taitaa mun tirppana ollakin vähän pienempi... ;)
Energiaa tuntuu löytyvän, varsinkin sellaista leikkimisenergiaa.  Sisällä on aika paljon raisumpi meno kuin aikaisemmin... Ulkona Lilla on oma leppoisa itsensä, aika harvoin se ulkona oikein villiintyy. Pureminen ja lahkeessa/kengässä roikkuminen on lisääntynyt paljon, huoh... No kärsivällisyyttä vaan peliin.
Äsken koitin leikata kynsiä; ihan toivotonta hommaa. Kamala rimpuilu alkoi samantien. Leikkasin kaksi kynttä pitkän kamppailun jälkeen, rapsutin ja päästin pois. Nyt tuo kirppu riehuu ihan hulluna täällä... Riehukoon, kunhan väsymys iskee niin sakset tulevat esiin piilostaan... Tuleekohan meille pitkä yö? ;)
Huomenna on vapaapäivä, ja Lillalla tiedossa kaikkea kivaa: talleilua ja iltapäivällä mennään Liisan ja koirien kanssa metsälenkille Vehmaan maisemiin! :)
Tässä vielä väsynyt päivänsankari:

7 kommenttia:

  1. Jep, Liinu painoi Petvetin vaa'alla 4,9 kiloa, kotivaa'alla en ole nyt punninnutkaan.

    Kato sit kun sä otat sen toisen perron, ni sitten ei ole tota lahkeissaroikkumisongelmaa. Sillon pentu roikkuu Lillan kimpussa ja sulla koittaa varsinaiset kissanpäivät :) Nautiskelet vaan, että onpa noi hassuja söpöläisiä :D

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Sorry taas tekniikkasähläilyt:)

    Eli vertailun vuoksi mainittakoon, Luca-velihän painaa 5,4 kg.

    Ja Tuijalle piti kirjoittaman, että se kolmas perro menee sitten vielä helpommalla...;)

    VastaaPoista
  4. Hih, punnitsin Liinun ja nyt on painoa 5,6 kiloa :)

    Ja Liisalle, taidat pikkusen liiotella :D

    VastaaPoista
  5. Apua, onko Lilla jotenkin liian pieni? Onko se syönyt riittävästi?? :o

    VastaaPoista
  6. Ei Lilla ole ollenkaan liian pieni sehän on Ebba kakkonen =)harmikseni en muista mitä Ebba tossa vaiheessa painoi muut vähän kuitenkin. Aikuisena Eben normi paino on noin 8,8kg Varoituksen sana ensin on yks sitten niitä tulee toinen ja jossain vaiheessa voi käydä et huomaa et nythän niitä on kolme ;) jotenkin ne vaan lisäääääääntyyyyyy!!!!

    VastaaPoista
  7. Kiitti kommenteista! Me tultiinkin jo Lillan kanssa siihen tulokseen, että kaikkien ei tartte olla mitään mörssäreitä, nih! :D Mennäänpä sitten agiradoilla tulevaisuudessa lujaaa pieninä ja ketterinä! ;) Tai siis toinen tulevasta koirakosta on pieni ja ketterä... Eiköhän me pärjätä nyt alkuun ainakin 8 korvan ja 14 jalan perheellä, mikälie mielenhäiriö teihin kaikkiin tullut, kun vesikoirat on vaan lisääntyny ympärillä... ;)

    VastaaPoista