torstai 25. elokuuta 2011

Lilla ei ookaan enää Verkarannan söötein pentu :(

Noniin, nyt on kilpailija astunut samalle pihalle! Aamulla törmättiin Hugoon, 8 viikkoiseen akita-pentuun. Pakko myöntää, vaikka en ole rodun fani, niin se pentu oli kyllä ihan supersöötti! Ja oli semmonen tosi sosiaalisen ja rohkean oloinen. Lilla tosin varmaan huokaa helpotuksesta, nyt ne kaikki naapurit hyökkää sen kimppuun -varsinkin ällölapset- ja Liltsu saa köpötellä rauhassa. ;)

Meillä on ollut tänään ihan peruspäivä, aamulla lenkki ennen töihinmenoa, sit töiden jälkeen tallille ihan nopsasti laittaa hepat nukkumaan ja äsken vielä remmilenkillä Helin kanssa Kupittaan puiston ympäristössä. Siellä riitti ihmeteltävää, mutta rohkeastihan Lilla tuollaisissa tilanteissa jo on. Huomenna ajattelin käydä eläinkaupan kautta ostamassa jonkun superluun. Alkaako hampaat kutittaa vai mitä, mutta toi pureminen on menny  ihan mahdottomaks. Siis kodin irtaimisto jää kyllä rauhaan, ja luiden ja lelujen määrästä ei voi kukaan valittaa, mutta esim mun kädet on ihan raadeltu, samoin lahkeessa roikkuminen on aika raskasta... Noh, kai se joskus loppuu. :D Ja muutenhan se on ihan maailman hienoin ja helpoin, että kai sen nyt jotain ei-niin-taitavaakin täytyy tehdä...
Lauantaina mulla on vapaapäivä, ja kutsuttiin Tuija ja koirat meidän metsiin leikkimään. Lupasin laittaa kahvit termariin meille mukaan. :)

P.s. 13. viikkoispäivä hurahti eilen ihan huomaamatta ohi, tossahan se muru kasvaa ja kaunistuu...;)1 kommentti: