tiistai 23. elokuuta 2011

Putin kanssa kavalettitreeniä, Lillan kanssa ohitustilanteita

Oltiin aamulla jo Liltsun kanssa tekemässä aamutallia. Se sai riehua ja rällätä sydämensä kyllyydestä, ja aamun ohjelmistoon kuului jo perinteeksi muodostuneet liejusambat pitkin pihaa. Katsokaas kun Lillalla on lyömätön setti: eka märkään nurmikkoon, sit liejulammikkoon korvia myöten, sen jälkeen nurtsilla kunnon kosteutus, joka kruunataan kentällä hiekkakylvyllä. Voila, espanjankääpiöliejukoira juhlakunnossa! ;)
Putin kanssa mentiin kavaletteja pitkällä lähestymisellä. Ensin ympyröiden kanssa harjoiteltiin lähestymistä rennossa laukassa kevyessä istunnassa. Lopuksi sitten linjaa kuumentumatta. Kyllä oli taas vaan ihailtava Putin laukkaa, on se vaan niin paljon parantunut! (Toistanko mä itseäni, hehe) Löysin taas viime tunnin räpellyksien jälkeen vähän fiilistä siitä, miten Putin pitäis kulkea pohkeen edessä, mutta samalla rennosti. Täytyy nyt vaan olla tarkkana siitä, että se jatkaakin samaa menoa, eikä saa antaa sen jäädä yhtään pohkeen taakse himmailemaan.
Illalla oltiin Lillan kanssa remmilenkillä. Vastaan tuli kaikennäköistä remmiräyhää ja päällehyppijää. Lillan kanssa ei kyllä tarvitse hävetä; se katsoo mua, sitten se tuhahtaa paheksuvasti räyhääjälle ja kävelee coolisti ohi. Hieno tyttö. :) Harjoiteltiin myös vähän käskyjä samalla, kun ohi meni lenkkeilijöitä, leikkiviä lapsia, autoja yms. Aika hyvin Lilla keskittyi muhun, mun mielestä oikein taitavasti ikään nähden. Vitsit mä ootan jo, että pentukurssit alkais ja päästäis oikein oppiin! Nythän tää on vaan tällaista mutu-kouluttamista... ;) Me ollaanki ilmeisesti Luca-veljen kanssa samassa pentuagi-ryhmässä, jee! :)

P.s. Huomasin myös, että on aika kaivaa heijastimet esiin, ja huolehtia Lillankin näkyvyydestä. Sellainen valopanta ois huippuhyvä ja hieno! Ja remmiin tarttee viritellä heijastin, tosin on mulla jo isolle Lillalle varastossa yks Hurtan heijastava remmi. Itsellä onkin heijastimet aika hyvin kunnossa jo lenkkivaatteissa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti