sunnuntai 7. elokuuta 2011

Lisää sosiaalistumista ja heppailua

Tulinpa taas kirjoittamaan uusimmat kuulumiset. Lillan kanssa arki alkaa asettua mukavasti uomiinsa. Joka päivä on tervehditty uusia ihmisiä ja koiria. Johanna ja Keke kävivät ihailemassa Lillaa perjantaina, ja eilen käytiin Espoossa Sinin, Nupun (Lillan puolisisko) ja Pikin luona! Nuppu otti Lillan vastaan ensin turhankin raisusti, mutta ymmärsi sitten, että pikku-Lillaa pitää lähestyä hieman varovaisemmin. ;) Tosin alun riehumisen jälkeen Nuppu oli ihan hassu, ihan ku se ei olisi tiennyt, mitä ajattelisi pienestä kopiostaan. Piki oli omaan tyyliinsä todella hienovarainen. Taidettiin me vähän käynnistää Sinin vauvakuumettakin! :) Hyvin tuli konkkaronkka toimeen.

Koko sakki; Piki, pikku-Lilla ja Sini sohvalla, Nuppu lattialla

Siskonpuolikkaat


Pääsin myös ratsastamaan Sinin nykyään omistamalla Alpo-ruunalla. Siinä vasta mielettömän hieno ja laadukas nuori suokki! Siis wau. Tasapainoisempaa laukkaa saa etsiä monelta samanikäiseltä puoliveriseltäkin! Tästä ratsukosta kuullaan vielä... :) Kokeiltiin Putin koulupenkkiä Alpolle, ja se sopikin hienosti Alpon leveään selkään.  Sini laittoikin heti satulatilausta menemään Englantiin, ja samalla mun ostoskoriin tarttui superhienot, ruskeat nahkasuojat superedullisesti! Puksu saa uudet kisasuojat. :)
Kun tultiin kotiin, jätin Lillan huilaamaan kotiin ja lähdin tallille. Putti tuntui valtavalta pikku-Alpon jälkeen! :D Käytiin Putin kanssa vähän pidemmällä maastolla, oli taas aika ihanaa. Hyvä muistutus, että myös oma humma on aika hieno. :) Putti oli tosi kuuliainen taas hackamorella, mietin, että pitäiskö koittaa hypätäkin niillä!? Vai onkohan se vain maastoiluun yhdistettynä toimiva kuolain, hmm...
Huomasin oman kuntoni rapistuneen kesän aikana tosi paljon, ja tuntui, että koko kehonhallinta oli ihan hukassa! Vanha viisaus; ratsastamaan oppii vain ratsastamalla, muistui taas mieleen. Nyt se kesän laiskottelu kostautuu... Ei auta kun laittaa ratsastaja kuntokuurille, jotta ratsastukseen saadaan taas jotain tolkkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti