sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Reissuroope Lilla :)

Meillä on ollut melkoinen reissu- ja sosiaalitumisviikonloppu, josta jäi tosi hyvä mieli! Lilla rohkaistuu päivä päivältä, taas ollaan montaa hyvää kohtaamista ihmisten ja koirien kanssa rikkaampia.

Eilen käytiin Maskun kuntoutuskeskuksessa moikkaamassa äitiä ja ihmettelemässä pyörätuoleja ja hassusti käveleviä ihmisiä! Lilla sulatti äidin sekä huonekaverin sydämet! Ja jäätiinpä meitä kuulemma kyselemäänkin, että "joko sun tytär ja se ihana koira lähtivät?" ;)
Huilattiin hetki kotona, ja sit otettiin kuono kohti Lohjaa ja Marjon mökkiä. Siellä meitä odotti lisää ihailijoita ja hurjan jännittävä skyenterrieri (Lilla mietti, onko se jalkarahi, jättimoppi vai mikä!). Jesper ei ollut ihan varma, tykkäsikö se Lillasta vai ei, joten oltiin aika varovaisia koirien tutustuttamisessa.

Marjo ihailee Lillaa:

Vesimyyrä

Laiturilla


Tänään aamupisulla me tutustuttiin kahteen hurmaavaan mäyräkoiraan, joista Lilla tykkäsi tosi paljon, ja oli oikein rohkea! Näköjään koirien omistajat menee Lillan mielestä samalla kaavalla kuin koiratkin; koska mäyrikset oli ihania, myös niiden omistaja oli sellainen, että sitä uskalsi heti mennä moikkaamaan!
Oltiin melkein koko päivä Salossa Horse Showssa ihmettelemässä hienoja hevosia, ihmisiä, hajuja ja hälinää. Lilla keräsi tosi paljon huomiota. Moni tuli ihastelemaan ja kysymään Lillan rotua. Kehuja se sai myös hyvistä hermoistaan; ihmiset jaksoivat kehua, kuinka se ottaa niin lunkisti kaiken hälinän. Kisoista löytyi myös yksi herra, joka kehui omistavansa kaksi perroa, hän oli erityisen ihastunut Lillaan, tietysti! ;) Luulen, että taisi perrot saada aika hyvää pr:ää Lillan ansiosta tänään! Inkeriltä lahjaksi saatu matkajuomapullo- ja kuppi oli muuten tosi kätevä reissussa mukana!

Kisaturisti ottaa rennosti:

Lillan mäyräkoirapäivä sai jatkoa iki-ihanasta Mauri Mäyräkoirasta (sen nimi oli oikeesti Mauri!!), joka oli superkohtelias herrasmies. Lilla tykkäsi kovasti Maurista! Oliko aamuiset mäyrikset tehneet jo valmiiksi sijaa Lillan mäyrisviehtymykselle.. :D

Mauri ja LillaKisoissa oli kivaa, ratsukot hyppäsivät hienosti! Radat tosin taisivat olla aika teknisiä, sillä joka luokassa tuli tosi vähän nollia. Taisi itsellenikin tulla pieni himo taas hyppäämään! Lisäksi paikkahan on nostalginen, sillä siellä oltiin Putin kanssa ekan kerran kisoissa! :)

Tunnelmaa


Kun tultiin kotiin, jätin väsyneen tirriäisen nukkumaan, ja lähdin itse tallille. Oli ihana viettää Putin kanssa aikaa ihan kaksin! Käytiin maastolenkillä ihanan seesteisessä ilta-auringossa. Putti kävi aika kuumana, mutta hyvällä tavalla, ja pysyi hyvin hanskassa hackamorellakin. Hypättiin teatraalisesti ojan yli (Putin mielestä siinä oli vähintäänkin vallihauta...) ja laukattiin latotien ruohikossa! Aika ihanaa :)

1 kommentti:

  1. Vau, mikä tunnelmakuva, vaikken hevosista tykkääkään...:)
    Teillähän on ollut oikein vauhtiviikonloppu Lillan kanssa !

    VastaaPoista