sunnuntai 21. elokuuta 2011

Kiitos Tuija-hoitotädille!

Eilinen hoitopäivä oli mennyt hienosti! Vein Liltsun jo aamusta Tuijalle, heti lähti tuttu meno käyntiin jo siinä kynnyksellä. ;) Olipas Liinu kasvanut tosi paljon! Jos aikaisemmin noiden kahden ero ei ollut niin silmiinpistävä, niin nyt kyllä muutosta oli tapahtunut! Lilla näytti ihan kirpulta Liinun olemukseen verrattuna. Lisäksi Liinun karva oli ihan erilaista kuin Lillan, ja erilaiset hännät vielä korostivat tyttöjen persoonallisuutta. Tuija kertoi, että leikkiä oli piisannut sekä sisällä että ulkona. Oli Tuija päässyt pesuhommiinkin, kun Lilla oli kuulemma näyttänyt metsälenkillä parasta viehtymystään liejulammikoihin... Lilla oli saanut maistella kaikkia Tuijan herkkupöperöitäkin, oli kuulemma kelvannut enemmän kuin hyvin! Illalla kotiin lähti peuhaamisesta väsynyt tyttö. :)

Tänään on selvästi väsymystä havaittavissa. Käytiin saattamassa Tuuli juna-asemalle aamupäivällä, ja seuraavaksi suunnitelmissa on pyykkäystä, lounasta ja päivälenkki. Sit Lilla saa jäädä kotiin huilaamaan, ja mä lähden puuhastelemaan tallille. Aion pestä karsinan, järjestellä kamoja muuttoa varten ja tietty hoitaa ja liikuttaa Putin. Sen verran rankka työviikko tulossa, että taidetaan käydä Putin kanssa vaan lataamassa akkuja maastossa...

1 kommentti:

  1. Ei mitään kiittämistä! Tuli testattua, että kolme koiraa ei mene siinä kuin kaksikin, ei ainakaan, jos kaksi kolmesta on 12-viikkoisia pentuja :D Pitää siis odottaa, että Liinu varttuu isoksi koiraksi :))))

    VastaaPoista