perjantai 12. elokuuta 2011

Äiti-lapsi onnea :)

Eilen käytiin Liisan, Ilkan ja lauman kanssa metsälenkillä. Voi sitä riemua, kun Pökö ja Liltsu löysivät toisensa! Meinasi tulla tippa linssiin... :) Lenkki meni hienosti, Lilla jaksoi mennä koko lenkin ja riehua muiden kanssa, hienosti synkronoitui osaksi laumaa (tosin siinä missä muut juoksivat kevein askelin, Lillan meno näytti lähinnä söötiltä lyllerrykseltä pikakelauksella... ;) ). Käytiin vielä kahvilla Mynämäessä, Peki ja Lilla saivat hetken leikkiä keskenään. Ihanaa katseltavaa! Leikin lopuksi Peki vielä hoiti Lillan huolellisesti; nuoli korvat ja masun. On se vaan niin superäiti. <3 Jotenkin se alkukantainen äidin ja lapsen suhde sai kyllä herkistymään.

Ainiin ja pitäähän se vielä mainita, että aikaisemmin päivällä Lilla pääsi kärryttelemään koppakärryissä, kun mun kaveri otti meidät kärrylenkille kyytiin! Lilla oli ihan lunkisti, puolessa välissä matkaa rupesi jo keksimään itselleen tekemistä, ilmeisesti pelkkä maisemien ihailu kävi tylsäksi... :)

Tänään meillä on ollut ihan perusmeininkiä; aamupäivällä oltiin tallilla, Lilla sai taas juosta ja purkaa energiaa mukana menossa. Siitä olikin hyvä jättää tyttö kotiin goisimaan, ja lähdin itse illaksi töihin. Äsken käytiin metsälenkillä illan hämärässä, ja ihasteltiin myös järvimaisemaa, kun aurinko laski punaiseen taivaanrantaan. Kaunista!

Iso kiitos vielä Liisalle lenkkiseurasta! Olipa kivaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti