maanantai 8. elokuuta 2011

Estehyppelyä, niin kivaa! :)

Kiva heppailupäivä takana! Toki Lillakin mukana tallilla, mikä on osoittautunut loistavaksi energian kanavointipaikaksi pienelle! Lillalla kun alkaa tota virtaa olemaan ihan eri lailla, kun parina aikaisempana viikkona... ;) Viimeksi tänään mietin, kuinka hieno tallikoira siitä on jo näin pienessä ajassa tullut! Tallillakin ihmiset ihastelevat, kun se toimii niin moitteettomasti. :)
Kovasta tuulesta huolimatta laitoin pari pystyä kentälle Puttia varten, yhden kummallekin diakonaalille. Alkuverkaksi ravailin ihan vaan rennosti käännellen, ja laukkasin kevyessä istunnassa. Laukka olikin superhyvä, rento, pyörivä ja rauhallinen! Aika jees. :)
Menin ensin kavalettia laukassa ympyrällä, ainoana tavoitteena et rytmi säilyy. Se sujuikin hienosti, pääsin lähestymään kevyessä istunnassa, ja Putti pysyi hyvin rentona. Sit hyppäsin muutaman kerran toisen pystyn molemmista suunnista ympyrällä, aika kivasti ja paineettomasti sain tuoda ja Putti kuunteli hyvin ponnistuspaikkojakin. Lopuksi vielä tulin molempia niin, että niistä muodostui pieni neljän esteen "rata". Tuli niin hyvä fiilis, kun kaikki sujui rennon letkeästi, ja Putin laukka on kehittynyt taas huimasti! Kyllä toi estehyppely on mun juttu, säästetään se kouluratsastus muille... :D

Illalla käytiin vielä äitiä moikkaamassa Maskun kuntoutuskeskuksessa, siellä on Lillalla jo ihan oma fanikuntansa! :D Lilla oli nyt toisella kerralla tosi paljon rohkeampi, ei pelännyt enää pyörätuolejakaan vaan kävi jopa äidin tuolin viereen tutimaan. Niin se vaan tottuu kaikenlaiseen. Sieltä kun tultiin, nähtiin pihalla villakoirakaverit, ja Lilla pääsi vielä hetkeksi leikkimään niiden kanssa. Ei meinattu päästä kotiin ollenkaan, kun ohikulkevat ihmiset pysähtelivät ihastelemaan ja kyselemään! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti