torstai 4. elokuuta 2011

Siivouspäivä

Kai se täytyy uhrata yksi lomapäivä siivoukselle. Onpahan siinäkin taas jotakin, mitä voidaan Lillan kanssa totutella, imuria, lattiamoppia ja sen semmoista... Sain kaappiprojektin päätökseen, hitsit, että tuntuu hyvältä nyt kun kaapeissa tilaa ja siistit hyllyt! Lilla pyöri koko ajan jaloissa "auttamassa". Imuri ei nyt toisella kerralla ollut enää yhtään paha, ja moppikin oli enemmän kiva leikkikamu, kuin mitään uutta ja pelottavaa. Laitoin myös matot takaisin paikoilleen, saas nähdä, kuinka niiden käy. ;) Lillahan on tosi sisäsiisti jo, kaikki se tekee ainoalle lehdelle, joka meillä enää lattialla on. Taitava. :)
Aamupäivän lenkillä tavattiin tämän asunnon myyjä, ja hänen hoitokoiransa, ihanan lupsakka 10-vuotias partacollie. Päästettiin koirat temmeltämään yhdessä, Lilla oli heti alusta rohkea, tosin leikkikaverikin oli tosi rauhallinen. Kotiinviemisiksi mulla oli vesikoira kyllästettynä siemenillä, niitä nypittiin sit jokunen tovi...
Illalla käytiin nopsaan tallilla moikkaamassa Puttia, ja sit rantaan Tuijan, Liinun ja Incan kanssa. Vauvat oli taas niin hellyyttäviä, kun eivät meinanneet pysyä pöksyissään toisensa nähdessään. :) Inca haki hienosti leluja ulapalta, mutta tirppanat lähinnä keskittyivät peuhaamaan rantahiekassa... Molemmat olivat kuitenkin vedessäkin, Liinu ui jo hienosti! Lilla ei vielä uinut, mutta ihan rohkeasti meni muiden perässä ekaksi uimakerraksi. Kivaa (ja hiekkaista) oli! Sullottiin koirakolmikko Volvon takaluukkuun, ja kotimatkalle. Hiljaista oli takaluukussa koko matkan, taisi rantariehuminen tehdä tehtävänsä.
Kotona vielä pestiin hiekat pois, ja leikattiin kynnet. Lilla rimpuili enemmän kuin ennen, mutta saatiin tehtävä suoritettua. Kerran se vinkaisi, vaikka mun mielestä en ollut saksilla lähelläkään...  Harjoittelua vaan!
P.s. Kyllä noi pennut ihan oikeesti kasvaa, sillä sekä Liinulla että Lillalla on jo löysätty kaulapantoja tällä viikolla. Isot tytöt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti