perjantai 19. elokuuta 2011

Koko viikon päivitykset :)

Huhheijaa, viikko on vierähtänyt ja kaikkea jännää tapahtunut, enkä mä onneton ole muka ehtinyt tänne kirjoittamaan! Nytpä nopea selostus viikon tapahtumista. :)
Maanantaina saatiin vieraita Espoosta, kun Sini tuli Nupun ja Pikin kanssa kylään, ja lähdettiin koko konkkaronkka Vehmaalle moikkamaan Liisaa ja koiria. Se oli näkemisen arvoinen tapaaminen, kun 9 koiraa pienestä Lillasta isoon mustaan snautseri-Pikiin kirmasi pitkin metsiä! Toisin kuin viimeksi, Lilla oli ihan pohjasakkaa, edes "oikeanrotuinen" Nuppu ei ollut kiinnostava, kun piti toljottaa ja ihmetellä Suurta Mustaa. Peki kävi muutaman kerran kertomassa, mitä mieltä se oli Pikistä, mutta Piki omaan tapaansa viileästi kerrtoi, ettei kannata ruveta isottelemaan. ;) Sit vielä kaffelle Mynikseen, ja iltamyöhällä vasta kotiin.
Sini ja tytöt jäi meille yöksi,  ja aamulla lähdettiin aamutalliin ja Sini pääsi Puksun kyytiin varusteinaan hackamoret. Ensin Putti oli sitä mieltä et ei paljon kiinnosta työnteko, mutta keskustelun jälkeen rupesikin liikkumaan tosi hienosti! Sini kehui laukassa tapahtunutta kehitystä sitten viime näkemän. Eikä suotta! :)
Keskiviikkona oli heti aamusta jännää, kun käytiin eläinlääkärissä hakemassa Lillalle rokotus! Painoa oli 4,5 kiloa, ja kaikki näytti olevan kuulemma kunnossa. Lillaa jännitti, mutta oli kiltisti. Ei päästänyt pihaustakaan koko aikana. Kotiinviemisiksi saatiin vielä iso kassi Hill´sin penturuokamaistiaisia. Varattiin samantien aika kuukauden päähän tehosterokotusta varten.
Heidi kävi pitämässä meille tuntia pitkästä aikaa, ja tapansa mukaan lihakset (niitä siis on!) huusi seuraavana päivänä halleluujaa. Putti oli aika hankala; jos se liikkui hyvin ja rennosti eteen, se ei voinut tehdä mitään tehtävää samalla. Pätkittäin se kulki hyvin, mutta sitten taas meno muuttui epätasaiseksi. Tehtiin ihan perusravin tahtiharjoituksia ympyrällä, avoja pitkillä sivuilla ja lauknnostoja. Tuntui myös, että oma istunta ja kehonhallinta oli ihan hakusessa, pakko ryhdistäytyä nyt kesän jälkeen. Heidi on aika hyvä keksimään mielikuvia, ja tämän tunnin teemana oli ratsastaa "koko kroppa navasta alaspäin ihan jellynä." Käy se niinkin! :D
Illalla vielä käytiin Espoossa äitiä moikkaamassa. Lilla sai ihasteluja osakseen naapurista henkilökuntaan. Tietty. ;) Mietin siinä ajellessani, kuinka loistavasti Lilla on tottunut autoiluun. Nytkin nukkui koko matkan hipihiljaa. 
Tänään me saadaan Lillan kanssa vieraita, kun Mari ja Tuuli Helsingistä tulee meille. Treenataan biisejä tulevaa hääkeikkaa varten, ja ehkä avataan pullo skumppaa... :)
Huomenna Lilla menee hoitoon! Mun kaveri perui hoitotätiyden tiistaina, ja mietin, että mitäs nyt. Keksin soittaa Tuijalle ja kysyin, meniskö yks pienenpieni vesikoira siinä kätevästi kolmantena koirana. Kuulemma oikein hienosti, jee! Lilla pääsee siis leikkimään siskon ja puolisiskon kanssa koko päiväksi! Toivottavasti Tuijalla kestää hermo, voi olla tiedossa aika reipasta menoa. :)


3 kommenttia:

  1. Ei mulla hermot mene, siinä se menee kolme koiraa kun kaksikin :) Harjottelua tulevaisuuden varalle :D

    VastaaPoista
  2. Loistava asenne, Tuija ! Sitä tulevaisuutta silmällä pitäen...:)

    VastaaPoista
  3. Ja hyvinhän se menikin! Siitä vaan perheenlisäystä suunnittelemaan, pian se Liinukin on jo iso tyttö... ;)

    VastaaPoista