sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Mahtava ulkoiluviikonloppu!

Nyt on otettu kaikki irti hienoista ilmoista! Perjantaina lämpötila kohosi 20 asteeseen! Oltiin koko aamupäivä tallilla, kävin nautiskelemassa Putin kanssa syysmetsästä. :) Samoin Lillan kanssa käytiin samoilemassa. Lauantaina oli mulla vapaapäivä, ja meillä olikin oikea puuhapäivä tallilla. Lauran kanssa oltiin sovittu, että otetaan koirat mukaan, ja niinpä Lilla suhasi koko aamupäivän pitkin pihaa sulhasensa kanssa. Tosin Lillan vauhti oli välillä vähän liikaa Möykylle, ja sen piti hengähtää erossa Lillasta hetken. Lillalla energiaa olisi riittänyt loputtomiin...

Näin komea sulhanen:

Me ihmiset oltiin superreippaita ja saatiin aikaiseksi vaikka mitä! Rakennettiin mm. uusi tarha poneille, jotta kaviovaivaisen Ninnin olisi parempi olla päivät. Ehdittiin me puuhailun ja tallitöiden lomassa kahvitellakin. 
Menoa ja meininkiä:

 Illalla vielä kävin auttamassa Minnaa, kun naapurin isäntä toi heinäpaaleja. Lilla jäi siksi aikaa kotiin kuorsaamaan, se oli aika puhki pitkän puuhapäivän jälkeen. (Miten muuten noin pienestä koirasta voi lähteä niin hurjan kuuloinen kuorsaus??)

Putin laumaelämä on tasaantunut Tiika-issikan lähdettyä takaisin kotiinsa. Tällä hetkellä Putin kaverina on suokkineiti Hottis. Nehän ovat jo entiseltä tallilta tuttuja, ja Hottis ottikin heti alusta asti Putin kaverikseen. Heillä elämä on hyvin seesteistä ja harmonista, aika ihanaa katseltavaa:


Huomenna on taas pentukurssia, ja tiistaina esteteemainen päivä; Lillan kanssa mennään agitreeneihin, ja itsekin meinasin Putin kanssa ottaa pari hyppyä pitkästä aikaa. Ainoa asia, mikä tällä hetkellä huolettaa, on tuo Lillan takapakki lapsien suhteen, ulosmenon suhteen ei ole tapahtunut reipastumista. Edelleen se aina jäykistyy ulko-ovella, jos se näkee tai kuulee lapsien olevan pihalla. Huoh, ei kai tähän auta kuin aika. Mihin mä menisin sitä totuttamaan? Leikkipuistoon? Koulun pihalle? Päiväkodin viereen?

p.s. Kennelliitosta tuli koiran omistajatodistus, vihdoin! Nyt olen virallisestikin onnellinen ja ylpeä koiranomistaja. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti