tiistai 4. lokakuuta 2011

hyppyjä, hyppyjä :)

Tämän päivän teemana oli hyppelyt! Ensin hyppäsin Putin kanssa uudella kentällä. Putti oli suhteellisen asiallisesti, ottaen huomioon, että viime hyppelöistä on aikaa. Hyppäsin kolmea estettä ensin yksinään ja sitten peräkkäin. Hyvin Putti hyppäs, tosin leiskautti aika isoja hyppyjä ja lähti kaukaa. Ainakin oli hauskaa ja intoa! :D


Iltapäivällä oltiin tiistaiseen tapaan agitreeneissä. Uutena ohjaamistekniikkana opeteltiin käännös, jossa koira kääntyy nopeasti vastakkaiseen suuntaan ohjaajan kanssa. Harjoiteltiin ensin ilman estettä ja sit esteellä. Sen jälkeen mentiin puomin yli ja jäätiin kontaktille. Lilla meni superrohkeasti puomille, ja vauhdilla, mutta haasteeksi tulikin, että koira myös jää siihen kontaktille eikä jatka laukkaa läpi kontaktin... ;). Itsenäisesti mentiin mutkaputkea ja keppejä ja pienenpientä muuria. Kaikki meni hyvin, myös putki, jes!
Lopuksi mentiin ekaa kertaa kolmen esteen rata! Ensin mutkaputken läpi, sitten 90 asteen käännös hypylle, ja siitä vielä juuri opitulla käännöksellä toisen hypyn yli. Lilla keksikin, että kun se kerta on vapaana, niin on paljon hauskempaa juosta Lucan luo leikkimään, kuin keskittyä rataan... Karkasi pari kertaa Lucan luo! Tuhma! Se siitä eilen niin kovasti kehutusta kontaktista, hehheh... No, päästiin kuitenkin rata läpi muutaman kerran. Putkeenmeno ei sujunutkaan yhtä hienosti kuin yksin treenatessa, koska Luca odotteli juuri siinä aloituksen lähistöllä... Putken jälkeen hypylle meni aina hienosti, ja sitten viimeisellä hypyllä Lilla kahdesti karkasi esteen edestä suoraan palkkakupille. Sain kuitenkin sit aina korjattua niin, että tehtiin viimeinenkin käännös ja hyppy. Itse käännöksen Lilla sit menikin hyvin, ja rupesi jo ennakoimaan tulevaa käännöstä jopa niin hyvin, että ohjaaja meinasi jäädä jälkeen...
Noh, täytyy vaan ajatella, et jos saan Lillan kuuntelemaan mun ohjausta Lucan läsnäollessakin, niin sen jälkeen kaikkihan on ihan iisiä. :D Pennut peuhasivat hetken treenin jälkeen.

Nyt on taas väsynyt meninki täällä kotona, kissa ja koira nukkuvat jalat pitkinä toinen lattialla, toinen sängyssä. Eiköhän tälle päivälle oo hypelty nyt tarpeeksi, kivaa oli! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti