keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Pieni ja taitava agilityhauva :)

Eilen oltiin pentuagin vikalla treenikerralla. Tehtiin pitkää rataa pätkissä. Lillan piti aloittaa, ja ensialkuun se oli ihan hoomoilasena että mitä ihmettä näillä tikuilla ja jutuilla pitikään tehdä. Sitten lamppu syttyi, ja treenit lähtivät hyvin käyntiin. Hauskaa, miten se muka voi unohtaa IHAN KAIKEN viikossa. :D Vähän samaa ongelmaa oli kuin aikaisemminkin, että viittiskö sitä lähteä emännän matkaan vai mennä ihan omia polkuja... Kuitenkin, kun sain Lillan seuraamaan ohjaustani, se meni kuin tykki! :)
Rata oli seuraavanlainen: hyppy, pujottelukepit, mutkaputki, hyppy, sylikäännös ja hyppy ja toinen hyppy. Lopuksi mentiin vielä puomi ja A-este. Lilla meni molemmat varmasti ja vauhdilla, ja nyt pysyi jopa hienosti kontaktillakin. JEE! Jäi tosi hyvä mieli, ja eikun jatkokurssia varaamaan.

Treenien jälkeen vein Lillan kotiin huilaamaan, ja lähdin itse kuuntelemaan johtajuusluentoa. Vaikka meillä ei varsinaista johtajuusongelmaa olekaan, oli luento hyödyllinen ja mielenkiintoinen. Aina oppii uutta ja on varaa parantaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti