tiistai 25. lokakuuta 2011

Lilla 5kk - föriajelulla! :)

Lilla on tehnyt elämääni onnellisemmaki jo 5 kuukauden ajan! Juhlapäivän kunniaksi lähdettiin aamulla Turkuun Inkerin ja Kerttu-vauvan luo aamukaffelle. Lilla oli jo tosi rohkeasti Inkerin ja vauvan kanssa, olihan heidän huusholli jo tuttu paikka. Lilla myös ihmetteli, miksei lattialla olevat pehmolelut olleet muka hänelle... Kahvien jälkeen laitettiin Kerttu vaunuihin, ja lähdettiin kaupunkikävelylle mahtavaan syysaurinkoon! ja tietysti kaupunkikävelyyn kuuluu myös... FÖRIAJELU! Ihan pikkusen Lillaa jänskätti, mutta istui kuuliaisesti ajelun ajan mun jalan vieressä. Rannassa Lillaa moikkasi ja ihasteli täti, jolla oli kuulemma ihan samannäköinen 9kk lagotto-pentu. En viitsinyt tädille kertoa, että eihän se voinut ihan samannäköinen olla, sillä Lilla on maailman kaunein, eikä kaikista kauneimpia voi olla kuin yksi... ;)

Vielä 5 kk -katsaus: Paino: hurrjat 10,4kg kotivaa´alla punnittuna! Jee, kymppikerho saavutettu! Tosin ihan hieman epäilen, sillä viikko sitten painoa oli tasan 9kg... No, joka tapauksessa! :) Säkäkorkeus: hyvin haparoivasti ja ei-todellakaan-tieteellisin-menetelmin 36cm. Hampaat vaihtuu kovaa vauhtia, yläkalusto on jo melkoisen katu-uskottava, alakalusto sen sijaan hyvin vaiheessa.

Nyt Lilla jääköön päiväunille, ja mä lähden nauttimaan auringosta tallille. :)

1 kommentti:

  1. Oho, onpas Lilla kasvanut, jos vaaka näyttää noin paljon! No, vaa'oista ei aina tiedä, mutta Liinu painoi just äsken 10,5 kg kotivaa'alla. Sitä vähän kummastelin, kun mun mielestä sen pitäis painaa enemmän.

    Onnea Lillalle <3

    VastaaPoista