sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Sunnuntain viettoa parhaimmillaan

Aamulla oltiin tallihommissa Lillan kanssa tuttuun tapaan. Köpöttelin Putin kanssa ilman satulaa, se on muuten aika mukavaa hommaa kuulaassa syysaamussa, kun hepan selkä lämmittää mukavasti pepun alla. :) Tällä kertaa ei ollut koirakavereita leikkimässä, joten Lilla jaksoi kiinnostua mun puuhista koko ajan. Perjantaina Idan pikku chihu oli tallilla mukana, ja Lilla tuntui ajattelevan: "Kivaa, mä saan leikkiä marsun kanssa!" :D Hile-chihu oli oikeesti aika tiukkana, mutta Lilla ei yhtään ajatellut, että se ois tosissaan...
Huilattiin välissä, ja sit lähdettiin Vehmaalle metsätreffeille Liisan, lauman ja uuden tulokkaan Miin kanssa. Voi taivas kun oli söötti pentu, ja niin pieni! (Voiko pennut olla ei-sööttejä?) Menoa ja meininkiä riitti koko metsälenkin ajan, ja me nautittiin Liisan kanssa ihanasta auringonpaisteesta ja lumoavasta syksymetsästä.

Vehmaalta mentiin vielä Mynämäkeen, ja Liisa loihti meille suussasulavaa sienikeittoa, nams! Jälkkärikahvit ja mun tuomat pullat kruunasivat aterian. Lilla ja Mii leikkivät keskenään pentuleikkiä, aina yhtä hupaisaa katsottavaa. Tosin Lilla näytti valtavalta ja wanhalta koiralta verrattuna pikku-Miihin.
Leikitäänkö?

LEIKITÄÄN!!

Peki-äiti voi pulleasti! :)

Kun tultiin kotiin, iltapala maistui pienelle ja sen jälkeen meno onkin ollut lähinnä tällaista:

Hurjan kiva päivä, kiitokset vielä Liisalle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti