keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Syksyn vintage-muotia

Liltsu kokeili tänään uutta (tosin oikeasti vanhaa, perinnöksi saatua) sadetakkia. Hieno olikin, ja neiti ei näyttänyt takista ahdistuvan. Kieltämättä oli aika mukavaa tulla kotiin kaatosateesta muutaman tunnin talleilun jälkeen, ja koiralla ainoastaan tassut ja pää kurassa uitettu... :) Kun saatiin takki, se oli ihan liian iso vielä Lillalle, nyt se on just passeli, ja kohta jää jo pieneksi! Kaipa me laitetaan se kiertoon seuraavalle onnelliselle pikkuiselle, vai pitäiskö säästää mahdollista tulevaa pikkuista varten sitten joskus... ;)

Ja pakolliset muotikuvat:


Putin kanssa käytiin nopsasti vaan maasta käsin maastokävelyllä, hitto soikoon kun oli villiä menoa! Se on kerännyt energiaa rokotuksesta lähtien, ja meno äityi sellaiseksi, että katsoin parhaaksi vetästä narun turvan ympäri. Sekään ei kovasti hummaa taltuttanut. Jos ei olisi satanut ihan kaatamalla, oltais tehty muutamat maasta käsin -harjoitukset! Nyt tyydyttiin vaan tekemään muutama stoppi ja peruutus. Huomenna aion kyllä ratsastaa turhat puhdit pois vaikka taivaalta satais pikku-ukkoja!

Liltsukka muuten tänään tasan 15 viikkoa, huh kun aika rientää! Juhlistettiin viikkoispäivää tuikkaamalla matolääkettä kurkkuun, sillä ensi viikolla onkin tehosterokotteen aika. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti