sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Hyvästi pentukarva!

Kiva päivä pulkassa! Aamupäivä saatiin nauttia ihanasta auringosta tallilla. Heidi tuli pitämään tuntia, ja kaikista ennakko-odotuksista huolimatta Putti liikkuikin tosi hyvin! Jes! :)

Karsinaa tehdessä huomasin, että pikkuponi ja Putti ovat ystävystyneet. Siellä ne hoitivat toisiaan; Putti Heffistä pepun päältä, ja Heffis Puttia, öh, no jostain polven yläpuolelta. Poni kun mahtuis Putin mahan alta, heh. Aika sööttiä!

Uudet ystävät:


Lauma: vasemmalta Putti, Tiika-issikka, Heffis-shettis ja Ninni-poni

Reipas vedenlaittaja

Sitten huilattiin kotona päiväunet, ja alkuillasta lähdettiin Mynämäkeen Liisalle parturoitavaksi. Ehdittiin sinne ennen Liisaa, joka oli löytänyt mahtavan sienipaikan Vehmaan metsästä. Me käytettiin odotteluaika treenaillen lenkkeilyä autotien vierustaa pitkin.
Parturointi meni tosi hienosti, Lilla oli kiltisti vaikka vähän jännittikin. Mun hieno tyttö. :) Poku-veikka tuli meidän jälkeen parturiin, ja pennut leikki vähän aikaa yhdessä. Se on aina niin mukavaa katsottavaa. :) Poku oli niin nätti, tosin alusta astihan se onkin ollut sitä. Harmi kun en saanut pennuista yhteiskuvaa, meno oli taas sen verran hurjaa, ettei kuvasta näkynyt muuta kuin yksi vaaleanruskea ja yksi musta viuhahdus! ;)
Iso kiitos Liisalle parturoinnista!

Ja sitten tietysti todistusaineistoa:

Hei, mun silmät näkyy! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti