tiistai 13. syyskuuta 2011

Eka kerta pentuagilitya, jippii!! :)

Vitsit, mä oon ihan pähkinöinä! :) Tultiin just pentuagi-kurssin ekoista treeneistä kotiin. Oli niin hauskaa! Opettajana toimii Elina Jänesniemi. Meidän ryhmässä on myös Luca-veikka, oli kiva nähdä myös velipoikaa emäntänsä kera. :) Lillalla kesti taas hiukan, ennenkuin muisti, kuka Luca olikaan, mutta muistettuaan ei riemulla ollut taas rajaa! Myös Liisa tuli hurraamaan meille, mikä oli kivaa! Sama juttu, ensin Lilla hetken muisteli, kuka Liisa oli, mutta Liisapa tiesi salaisen aseen muistin virkistämiseksi; vanha tuttu "pentupentupentu" -kutsu ilmoille, ja Lillahan sekosi ihan täysin! :D

Treeneissä harjoiteltiin ensin irtoamista, eli sitä, että koira lähtee palkan perään. Lelu ei uudessa jännässä ympäristössä ollut yhtään niin houkutteleva, kuin kotona. Sen sijaan nakki oli tälläkin kertaa toimiva. ;) Lilla irtosi ihan hyvin nakkia hakemaan. Opeteltiin myös hyppyä, tosin puomi maassa, lähettämällä ja kuljettamalla. Tämäkin sujui mallikkaasti. Sen jälkeen mentiin putkea. Ensin Lilla arasteli, mutta ekan kerran jälkeen putki olikin jo hauska juttu! Lopuksi vielä aloiteltiin kontaktin opettelu. Tämä oli ongelmallisinta, sillä Liltsu arasteli sekä kontaktiesteen pintaa, että Elinaa. Harjoiteltiin ensin pelkkää asentoa painokassin päällä. Kun Lilla kerran tajusi homman, ei alkuperäinen kontaktikaan sitten enää tuottanut vaikeuksia.
Kotiläksyksi saatiin harjoitella irtoamista ja sitten tätä kontaktilla oloa kaikissa mahdollisissa paikoissa.

Ensi viikkoa odotellessa! Kyllä tässä on nyt pahasti agikärpänen purrut. Liisan koirien kanssa sain kokeilla ihan ekat kerrat, mikä oli sekin hauskaa! Mutta oman koiran kanssa, ja yhdessä alkeiden opettelu, tuntuu kyllä vieläkin erityisemmältä. Jee!

P.s. Sovittiin Liisan kanssa alustavasti sunnuntaiksi trimmaustreffit, pääsee koira karvoistaan!

1 kommentti:

  1. Ihanan työintoisia nassikoita olivat molemmat sisarukset, siitä on hyvä lähteä jatkamaan:)

    VastaaPoista