tiistai 20. syyskuuta 2011

Pentuagin toinen oppitunti :)

Tänään toinen kerta pentuagissa, ja kivaa oli edelleen! Hauskaa, kun Lillalla ja veikka-Lucalla oli samanlaiset frisyyrit! ;) Tosin se korosti sisarusten kokoeroa.

Ensin mentiin rengasta niin, että ohjaaja Elina piti koiraa ja itse vastaanotettiin pentu maassa olevan renkaan toiselta puolelta palkan kanssa. Lilla ei paljon rengasta arkonut, vaan ihan nopsasti tajusi loikata renkaasta läpi.
Sen jälkeen mentiin mutkaputkea samalla tavalla vastaanottamalla. Eka kerta Lilla vähän jännitti ja mietti, meniskö, mut sen jälkeen se laukkasi reippaasti putken läpi! Tosin en saanut yksin sitä kertaakaan lähetettyä putkeen. No, ens kerralla harjoitellaan lisää.
Seuraavaksi harjoiteltiin keppejä niin, että ne olivat vinossa ja apuna oli vielä verkko, jotta pujotteluvirhettä ei päässyt syntymään. Lilla ei edes miettinyt, vaan heti juoksi pujottelun läpi! Sain sen jo hienosti itse ohjattua kepeille. Tämä taisi olla Lillan lemppari, se ihan innosta laukaten pujotteli keppejä! :) Hauskaa!
Sitten opeteltiin ohjaustekniikoista takaakierto. Lilla teki ihan hyvin, kunhan itse muistin lähettää sen tarpeeksi pitkälle esteen siivekkeen taakse. Pari kertaa Lilla huomasi, että paljon helpompaa oli oikaista ja pompata esteen yli suoraan palkkakupille... ;)
Lopuksi kerrattiin vielä A:lla kontaktilla pysyminen. Tämä sujui meiltä jo huomattavasti paremmin kuin viime kerralla, vaikka vieläkin seisottaminen oli hieman hätäistä.

Kun treenit olivat ohi, päästettiin Lilla ja Luca nurmikolle peuhaamaan. Vitsit kun ei ollut kameraa mukana! Kivaa kun nyt sisarukset näkevät joka viikko! Ja on myös mukavaa, kun me emännät voidaan vertailla kokemuksia pennuista samalla, kun lapset leikkivät. Ensi viikkoa odotellessa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti