keskiviikko 14. syyskuuta 2011

4kk!

Tänään on Lillan 4 kk synttärit! Juhlittiin sitä eläinlääkärin vastaanotolla tehosterokotteen merkeissä. Lilla oli jo paljon rohkeampi tällä kertaa, ja nyt vastaanotolla oli samaan aikaan myös muita koirakavereita, niin Liltsun häntä rupes spontaanisti heilumaan. :) Painoa näin 4 kk 6,9kg, eli aika tarkkaan paino nousee puoli kiloa viikossa. Lääkäri sanoi, että Lilla on ehkä aavistuksen hoikka, mutta totesi, että jos ruokahalu on kuitenkin kohdallaan niin suurta huolta ei ole. Lillahan on melkeinpä vapaalla nappulalla oikeiden ruokinta-aikojen lisäksi, eli saa kyllä niin paljon ruokaa kun vaan haluaa syödä. :)

Reissattiin eläinlääkärin jälkeen koko aamupäivä, ja rehasin Lillaa jo kyllästymiseen asti kaikkialla mukana; tänään käyty jo keskustassa, radiotoimituksessa (!!), Arin työpaikalla varastolla (kaffekupin ajan Arin sylissä),  TYYn toimistossa... Lopuksi käytiin vielä Kupittaan Mustissa ja Mirrissä shoppailemassa kakkapusseja, treeneihin namipussi, poistokorista tennispallolelu, ja vihdoinkin löysin mieleiseni nimilaatan pantaan, niin tilasin senkin. Kaupan täti ihasteli tietysti Lillaa, Lilla tyytyi mulkoilemaan takaisin.

Nyt täällä kuorsataan päiväunia, sen jälkeen lähdetään katsomaan Puttia tuonne myrskyyn! Putilla on mennyt ihan hyvin uudessa kodissa, mitä nyt yks aamu oli omin avuin lähtenyt karsinasta tarhaan... ;) Putti on myös leimautunut aika vahvasti issikkaan, ihan odotettavissa, kun molemmat ovat uusia tulokkaita. Eilenkin kuulemma oli ollut melkoista huutoa Tiikan perään, kun Minna oli vienyt sen kävelylle... Kaipa se siitä rauhottuu, kun huomaa, että kyllä se tyttöystävä sieltä aina takasin tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti