torstai 8. syyskuuta 2011

Putin läksiäiskaffet

Tänään tarjoiltiin tallilla läksiäiskahvit lauantaista muuttoa ennakoiden. Oli kiva nähdä kaikkia kerralla! Kakkukin taisi maistua. ;) Muut lähtivät, ja jäin Lillan kanssa kahdestaan hääräilemään tallille. Ratsastin kaikessa rauhassa ilta-auringossa kentällä, ja voi, kuinka mä nautin! Putti oli taas kerran kiva, tasainen, kevyt ja tyytyväisen oloinen; sellainen kun hevosen täytyy ollakin. Mietiskelin, että jos kolme vuotta kesti (joskus kivikkoisestikin) tulla tähän pisteeseen, niin on se ollut kaiken sen arvoista. Tässä mä ratsastelen, OMALLA hevosella, jonka olen suunnilleen itse kouluttanut "näköisekseni", niin vau. Aika hieno ja kiva siitä on työllä tullut.

Marjo nappasi kuvan onnellisesta ratsukosta:


Lopuksi vielä kehuttakoon myös koirulia; se emännöi mun kanssa reippaasti kaffetarjoilua. :) Ja punnitsin Lillan (tallin heinävaaka on ihan hyvä koiran punnitukseen ;)), painoa tytsyllä tällä hetkellä 6,5 kiloa! Mun iso tyttö. :)

3 kommenttia:

 1. Wow, ei siitä taidakaan tulla mikkihiirtä ?!

  VastaaPoista
 2. No niinpä, jos Ebbakin kerta painaa vaan 8,8, niin Liltsu menee sen ohi vielä kevyesti! :)

  VastaaPoista
 3. Oli mukavaa nähdä synttäreillä pitkästä aikaa. Kiva, että sain samalla tämän blogisi osoitteen. Toivottavasti muutto menee hyvin ja Putti kotiutuu uuteen paikkaan.

  Oli kiva nähdä kuvia Putista, Lillasta ja Ruusta. Täytyy käydä jatkossakin lukemassa mitä teille kuuluu.

  VastaaPoista