tiistai 27. syyskuuta 2011

Pentuagi-huumailua! :)

Just kotiuduttiin pentuagin kolmannen treenin jälkeen, ja heti pitää tulla tänne hehkuttamaan, kuinka taitava pieni agihauva-vauva mulla on! ;)

Uutena ohjaustekniikkana opeteltiin sylikäännös, ensin ilman estettä ja sitten esteen kanssa. Muuten meni hyvin, mutta Lilla yritti useasti suoraan palkkakupille ilman sitä käännöstä... Sain sen kuitenkin tehtyä molemmista suunnista, tosin nakki tiivisti koiran nenän alla.

Sitten mentiin suora putki kerran. Ensin en saanut itse lähetettyä, mutta sitten se onnistui! JESSS!! Sen jälkeen piti mennä kahden tehtävän rata! Ensin lähetettiin koira esteen yli, ja sieltä sylikäännöksellä ohjattiin koira putkeen. Sain Lillan hienosti esteen yli, käännökseen ja putkeen, mutta oikeasta puolelta putkeen lähettäminen tuotti vaikeuksia. Vasemmalta puolelta Lilla lähti hyvin. Saatiin lopuksi onnistumaan. Nyt pitää vaan treenata lisää oikealta puolelta lähettämistä! Tämän jälkeen sain Lillan hyvin lähetettyä mutkaputkeen itsenäisesti treenaamallakin. Kerran se jopa lähti itsekseen mutkaputkeen, ei muuta kun kovaa juoksua toiseen päähän palkkaamaan! :D Myös kepit sujuivat viimekertaiseen malliin vauhdilla, jee! Oon ihan huumassa, kun sain sen putkeenlähetyksen onnistumaan! Viime kerralla vielä se ei onnistunut. Myös kontaktilla varmuus oli jo ihan eri luokkaa kuin viimeksi.

Lopuksi näytettiin koirille korkea A-este. Koira piti vain ohjata alhaalta asti läpi A:n. Lilla oli hurjan innokas ja rohkea, sillä ainoana ryhmästä uskalsi tulla alhaalta asti.

Elina antoi minulle ohjeeksi, etten saa antaa kädestä namia, jos käytetään palkkakuppia. Tämä siksi, että Lilla on niin mun perään muutenkin, vaikka se pitäisi saada vielä enemmän kiinnostumaan palkkakupista eikä minusta.

Luca-veikka oli tietysti treeneissä mukana, ja kateudella katsoin heidän menoaan "radalla", niin varmanoloisesti ja vauhdikkaasti näytti menevän! Alkuun ennen treenejä Luca ärisi ihan tosissaan Lillalle. Treenin jälkeen kuitenkin tappeluvirta oli ohi, ja sisarukset telmivät sulassa sovussa.
Musta näyttää aina siltä, että Luca ois kauheasti kasvanut joka viikko, ja Lilla ei yhtään?

2 kommenttia: