perjantai 29. heinäkuuta 2011

Superhieno sosiaalistumispäivä! :)

Tänään on ollut hieno päivä pikku-Lillan elämässä, luulen, että tuon muihin koiriin ja ihmisiin sosiaalistumisen kanssa mentiin harppaus eteenpäin! Aamulla jo meitä vastaan tuli samassa rapussa asustelevat villakoirat Ella ja Iina, jotka olivat todella fiksuja ja rauhallisia. Myös villisten omistaja osoittautui fiksuksi tyypiksi, ja niin saatiin hieno kohtaaminen Lillan ja villisten kanssa. Villikset pääsivät yksitellen varovasti haistelemaan Lillaa, ja jo hetken kuluttua Lilla pyysi niitä leikkiin! Liekö villisneidit lämmittäneet Lillan sydämen, mutta kas vain se juoksi niiden omistajankin syliin antamaan pusuja! Katsoin ihan ihmeissäni, noin se ei ole vielä tehnyt kuin Ilkalle ja Liisalle. :)
Päivällä lähdettiin treffaamaan sisko-Liinua Turkuun. Mentiin metsään koko konkkaronkka: Tuija, minä, Tuijan ensimmäinen koira Inca (myös Pekin jälkeläinen) ja naperot. Vitsit niillä oli hauskaa telmiä ja leikkiä metsässä! Naperot tunnistivat samantien toisensa, ja mikä parasta, myös kohtaaminen Incan, ison ja vieraan koiran kanssa meni superhienosti! Myös Tuijaa Lilla tervehti vähintäänkin yhtä reippaasti kuin villistätiä, mutta Tuija taiskin olla tuttu jo vauvala-ajoilta. Käytiin vielä lopuksi jännittävällä hissiajelulla Tuijan kotiin, jossa koirat hetken söivät luita ja leikkivät. Lilla oli Tuijan kotona kuin omassaan, eipä tosiaan jännittänyt uusi paikka pätkääkään! Tuijan sanoin: "Kyllähän tuo kolmaskin koira tässä menis." Tosin Inca katsoi emäntäänsä sen näköisenä, että toista vauvaa ei tähän laumaan tule, piste. :)

Kiitos Tuijalle seurasta, otetaan pian uusiksi! Tässä vielä kuvia kivasta päivästä:

 Liinu oli hieman huolestunut, että huomasiko emäntä ollenkaan, että nyt on väärä koira sylissä...

Myyräsiskokset (siskokset kuin myyräkset :))
Pienet söivät sopuisasti samaa luuta, Inca piti huolen omastaan

2 kommenttia:

  1. Jep, otetaan uusiksi :) Kyllä oli Liinu väsynyt :o

    VastaaPoista
  2. Sama täällä, en ottanut Lillaa enää tallille illalla kun oli ihan loppu ja kuorsas vaan sikeästi tuntitolkulla :) Vasta äsken oltiin hyvin verkkaisella iltametsälenkillä, aika seesteistä meno edelleen... :)

    VastaaPoista