lauantai 23. heinäkuuta 2011

Tästä se lähtee :)

Jännä päivä takana! Käytiin metsässä tepsuttamassa ukkosilman jälkeen, Lilla villiintyi entiseen malliin, ja suhahteli pitkin märkää metsää. Kotiin tullessa lattialla nukkui märkä, väsynyt ja onnellinen vesikoira. :) Iltapäivällä käytiin istuskelemassa Volvon takakontissa, ja kun Lilla näytti ottavan sen ihan lunkisti, käytiin miniajelulla koira takakontissa. Pientä vikinää kuului välillä, mutta yllättävänkin pienen konsertin säestyksellä päästiin takas kotiin. Huomenna me lähdetäänkin sitten autolla tallille ihmettelemään hummia!
Kotielämä on jo vähän rentoutunut, Lilla on käynyt jo vähän itsekseen tutkimassa paikkoja, ja menee sujuvasti vesikupille omaan tahtiin. Sain jopa hetken häärätä keittiössä yksinäni, kun vauveli veti sikeitä olkkarissa. Ruokakin maistui aavistuksen paremmin, kun kyllästin nappulat kermaviiliin.
Yksin olemista on aloiteltu, ensin kävin postilaatikolla ja vähän myöhemmin lähikaupassa. Lähtiessä Lilla jäi ovelle vinkumaan, mutta palatessani oli ihan hiljaista, ja tyttö oli siirtynyt olkkariin. Kun tulin sisään ja laitoin ruokatarvikkeita jääkaappiin, olkkarista kuului vaativa VUFF!
Ari kävi kahvilla ihastelemassa söpöläistä. Ensin Lilla oli varautunut ja pysytteli mun jaloissa, mutta jo hetken päästä tytteli istui tyytyväisenä vieraan sedän sylissä. Lapsenvahti oli ihan mukava, sain tehtyä vähän kotihommia ilman, että jaloissa istuu koko ajan pieni apulainen...

Ollaanpas me ehditty paljon tänään! Nyt Lilla nukkuu sikeästi mun jaloissa. Käydään vielä illalla pisulla, ja sitten unten maille. Täytyypä muuten kehaista, että mielettömän hienosti on sujunut tämä pissakakka-rumba, vain yhdet ainoat pisut on tullut sisälle, kaikki muut Lilla on tehnyt kuin napista painamalla ulos. Ei tän näin helppoa kai pitäis olla? 

p.s. Nämä kirjoitusten ajat ei sitten pidä paikkaansa, onko jollain vinkkiä, miten saisin ton ajan oikeaksi? Tietokoneen kello on ihan oikeassa ajassa...


Arin ottamia kuvia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti