tiistai 26. heinäkuuta 2011

Sukukokous :)

Eilen oltiin aamulla tallilla käymässä, tiesin, että kengittäjä on tulossa niin sinne oli hyvä mennä ihmettelemään ääniä ja ihmisiä. Lilla oli superrohkea, edes kenkien takominen alasinta vasten ei saanut pikkuneitiä pelkäämään! Käytiin laittamassa hevosille vedet tarhoihin, ja Lilla juoksenteli coolisti Putin tarhaan haistelemaan! Onneksi tuli heti juosten pois kun kutsuin, täytyy vähän opetella vielä, että hevosten tarhat eivät ole koirien temmellyskenttiä...

Iltapäivällä lähdettiin Mynämäkeen. Liisa pyysi meitä tulemaan leikkikaveriksi sisko-Lululle, joka vielä odotteli omaa kotiaan. Lilla on jo aika kivasti autossa, vinkuu pari ekaa minuuttia, ja sen jälkeen on ihan hiljaa koko matkan! Liisan ja Ilkan luona Lilla oli ensimmäiset minuutit vähän ihmeissään, mutta Lulun nähdessään ilmassa oli jälleennäkemisen iloa. Laitettiin pennut ulos pentuaitaukseen telmimään. Kun Lilla tajusi, keitä Ilkka ja Liisa siis olivatkaan, se hullaantui ihan täysin! Sitä riemua oli hauska katsoa. :)

Kun vielä veli-Laku-Poku liittyi mukaan sukukokoukseen, pentubileet - ja riehakointi - oli melkoista sekamelskaa! Pokusta on kuoriutunut aikamooinen äijä kaikkine elkeineen, mutta myös pikku-Lilla sai tutussa seurassa takaisin omia emännän elkeitään, ja Lilla laittoikin pariin otteeseen Pokua kunnolla ruotuun. Mun pikku pirttihirmu <3
Tultiin myöhään illalla kotiin, Lilla oli aivan rättipoikki kaikesta leikkimisestä. Yö meni mukavan rauhallisesti minun kuorsatessani sohvalla, ja Lillan sohvan vieressä lattialla.

Mitäs me tänään keksittäis? Tää lomailu on kyllä aika mukavaa, kun aamulla ei heti ole aikataulua valmiina. Hmm, siivoisko vaatekaappia vai lähdettäiskö me Lillan kanssa treffaamaan jotain kaveria? Taidetaan ottaa pieni tuumaustauko, ja jatkaa vähän vielä unia saman peiton alla. :) Illalla mennään pitämään Elinalle ja Putille tuntia, Lillakin pääsee coutsaamaan!

2 kommenttia:

  1. Meidän kanssa voi aina tulla leikkimään :)

    Kiva, että Lilla on kotiutunut hyvin!

    VastaaPoista
  2. Hei joo Tuija, me voitais ehdottomasti treffailla et pennut sais leikkiä keskenään! Ollaanpa yhteydessä :)

    VastaaPoista