maanantai 26. joulukuuta 2011

Joulu tuli ja meni

Odottelin joulumieltä saapuvaksi. Odottelin. Lopulta joulu sitten tuli ja meni, ja vihreitä nurmikoita ja kuralammikoita pitkin talsiessani totesin, että sellainen joulu tällä kertaa. Kukapa toisaalta sanoo, kuinka "paljon" joulua tulee viettää? Hyvin se tuossa ohi suhahti vähemmälläkin viettämisellä. Juuri parhaillaan ulkona myrskyää, jonka seurauksena sähköt reistailee, jätti-iso kuusi oli kaatunut meidän lenkkipolulle, hevoset ei uskalla ulkoilla...

Putti lomailee vuosilomaansa, sen päivät kuluvat ulkona möllöttäessä ja heinää rouskutellessa, käyn ainoastaan harjaamassa ja silloin tällöin otan "lapset" yhteislenkille niin, että Putti tulee narussa ja Lilla loikkii vapaana. Tällä viikolla aion mennä rauhallisia maastolenkkejä selästä, ja ens viikolla, jos vaan säät sallii, niin vauhtimaastoja. Sitten siitä takas hommiin.

Lilla on saanut uusia kokemuksia ja uusia koirakavereita. Torstaina haettiin Johanna Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Se oli ensin pelottava paikka kun ihmisiä tuli ja meni, mutta pienen ihmettelyn jälkeen Lillakin vähän rentoutui. Jouluaattona oltiin Johannalla ja Kekellä vieraana, ja Lilla pääsi Helsingin sykkeeseen ratikoita ja muita suurkaupungin hienouksia katsomaan. Niistä se kyllä ei ollut moksiskaan, enemmän jännää oli löytää nurmikkoa, johon tehdä tarpeet... :)
Ennen joulua oltiin yhteislenkillä puolivuotiaan Alma-koiran kanssa. Alma on kultaisennoutajan ja howavartin mix. Tytöt tulivat hyvin toimeen, tosin Alman pää taisi vähän mennä pyörälle Lillan ketteryydestä ja nopeudesta. :D Tallilla Lillalla on uusi kaveri, norwichinterrieri Rico. Ne leikkii melkein päivittäin yhdessä, ja alusta asti ovat tulleet hyvin juttuun. Miksiköhän Lilla tykkää tommosista töppöjalkaisemmista koirista, niinkuin Rico ja Möykky? ;)

Pian päästään taas harrastamaan, kun varmistus rallytokosta tuli, jee! Sen sijaan agilityn jatkopaikasta ei oo kuulunut mitään?! Liisalle oli kyllä tullut ilmoitus jatkkopaikasta, joten täytyypä ruveta kyselemään, miksi meille ei infoa ole tullut...
1 kommentti: