maanantai 21. marraskuuta 2011

Ei ole konia karvoihin katsominen enää!

Päätin pitkän pohdinnan jälkeen kuitenkin klipata Putin. Sehän on tuttuun tapaansa kasvattanut kunnon talvisota-varustuksen, jonka seurauksena humma on läpimärkä jo alkuravien jälkeen... Olis ollut toki ihanaa pitää tuollainen alkuperäisrodun edustaja "luonnontilassa", mutta toisaalta ei se ole reilua sitten vaatia sitä tekemään hommia tukalan karvapeitteen kanssa. Sini kävi kylässä viime viikolla, ja vetäisi sit karvat pois. Jätettiin kuitenkin puoliloimi-malli, eli selän ja pepun päälle karvat isoja lihaksia lämmittämään. Onneks mulla on hyvät loimet, niin huoletonta niillä on loimitella.
Putin kanssa ollaan haettu taas säännöllistä liikkumisrytmiä. Sileellä se on ollut vähän haluton liikkumaan, en tiedä, testaileeko mua vaan vai mikä on meininki. Seuraillaan...

Lilla on keksinyt kaikenlaisia "kivoja" juttuja, joilla se testailee mamman kärsivällisyyttä. Se on löytänyt vahtihaukun jalon taidon. Ei se remmissä niinkään, mutta vapaana ollessaan huutaa ohikulkijoille, tallin pihaan tulijoille... Rasittavaa. Myös kuulo on välillä kovin valikoivaa ("Kuka Lilla, oonko mä kuullu sen nimen joskus? Ai mikä "tänne"??"). Uusin keksintö on lällättely siinä vaiheessa, kun ollaan lähdössä ja pitäisi mennä autoon.. Onneksi harjoittelemamme odota-käsky pysäyttää (yleensä) karkulaisen, ja päästään ihan oikeesti sinne autoon. Mutta on se ollut ihan kilttikin ja nopea oppimaan! Tällä hetkellä osataan jo vaikka mitä: sivulletulo, istu, maahan, odota, tassu, ota lelu (lempparilelut se osaa jopa nimeltä!). Tällä hetkellä opetellaan vilkuttamista! :D Lilla tykkää temppujen tekemisestä ja uuden opettelusta.

"Ai minäkö muka tuhma?"

Tänään oltiin tallin jälkeen Lillan kanssa ostoksilla Hepokullan Karvakorvissa. Se on kyllä loistavan asiakaspalvelun paikka! Lilla oli mulla mukana, ja se olikin tosi reipas ja rohkea! :) Virallinen vaaka ovensuussa näytti 10,4 kg. Korkeuttahan neiti ei ole viimeaikoina kauheasti kasvanut, ehkä vähän tullut kroppaan jykevyyttä lisää. Mittasin joskus huvikseni, ja superepämääräinen mittaustulos oli jotain suunnilleen 38cm, voisko se olla? Jokatapauksessa, ostettiin lisää Acana-ruokaa, ja sen lisäksi mallailtiin takkeja pakkasia varten, äiti kun oli halukas ostamaan "lapsenlapselleen" sellaisen. Löydettiinkin tosi edullisesti hyvin istuva, vedenpitävä ja lämmin takki. Löytökorista mukaan lähti vielä vilkkuvalopanta! Tässä hieno poseeraus takki päällä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti