perjantai 20. heinäkuuta 2012

Lillasta on tullut iso tyttö!

Heipparallaa! Niin kiirettä on pitänyt näin lomalaisella, etten ole tänne ehtinyt (muka) päivittämään kuulumisia!

Hummat voi hyvin, Putilla oli pieni parin viikon kesäloma, ja nyt taas pikkuhiljaa sorvin ääreen. Huokaillen katselin viime maastoreissulla Putin suurehkoa vatsaa ja toisaalta kuihtuneita lihaksia, sitä se laiskuus teettää.. Mutta tunnen hevoseni, eiköhän ne lihakset sieltä taas palaudu ja masu pienene, kunhan pilotti rupeaa taas itse olemaan ahkerampi. Alpolla oli myös loma, tosin ei-suunniteltu, kun siltä irtosi kenkä, ja kengittäjää saimme odotella paikalle lähes kaksi viikkoa.. Nyt taas siis molemmat hummat liikutuksessa, jes! :)

Lillalla alkoi kauan odotetut juoksut, vuoden ja puolentoista kuukauden ikäisenä. Raukkaparka hyppii seinille, kun normaalit rutiinit puuttuvat. Ei voi painia poikakavereiden kanssa, ei voi mennä agikentälle, ei voi hillua vapaana kun kaikenlaiset hajut vievät neidin mennessään... Ollaan kuitenkin koitettu tappaa ylimääräistä intoa ja aikaa omilla agitreeneillä, tottelevaisuustreeneillä ja pitkillä remmilenkeillä.

Agilityhommat ovatkin menneet hyvin! Me tehdään siis tekniikkaharjoituksia ratsastuskentällä aurauskepin ja kavaletinkannattimien kanssa. :D Näiden lisäksi kotona treenaillaan takaakiertoa ja "ota"- nokkimista. Lisäksi ollaan päästy tekemään keppitreeniä Liisan takapihalle. Suorat kepit pleksiohjureilla menee jo tosi kivasti vauhdin lisääntyessä koko ajan, siis wau! :) Ens viikolla päästään jo takaisin agikentälle treenaamaan. Tulevana viikonloppuna menen ihastelemaan agilityn mm-karsintoja, kannattaa ottaa oppia vain parhailta... ;)

2 kommenttia:

  1. Heippatihei! Kertoiko Liisa että ollaan tulossa piipahtamaan siellä suunnalla loppuviikosta? Torstai iltana tullaan Naantaliin ja perjantai on pyhitetty kokonaan karvakorville :)! Olisi hurjan kiva nähdä teidätkin Lillan kanssa?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Ei Liisa puhunut mitään, tuhma! Mutta joo ilman muuta perjantaina treffataan, onpa mukava tavata teitä! :) Liisa varmaan järjestää treffit, mä haastattelen sitä huomenna kun mennään yhdessä treenaa agilitykentälle. :)

      Poista