perjantai 8. kesäkuuta 2012

Joka tytöllä pitää olla kesäponiini :)

Paljon on tapahtunut viime viikkojen aikana! Nuppu ja Patu olivat vauvantekohommissa ensin Vaasassa ja sitten vielä Mynämäessä, mutta vauvelit jäi tällä kertaa vain harjoittelun asteelle. Nuppu ehti olla meillä hoidossa puolitoista viikkoa, ja ehdin jo tottua kahteen koiraan mukavasti. :) Keskiviikkona kuitenkin palautin Nupun takaisin kotiinsa.
Team vauvantekohommat, tosin Lilla oli lähinnä matkamaskotti ja kolmas pyörä!
Nupun ja Lillan vesileikkejä :)

Torstaina Sinin ja mun suunnitelmat toteutuivat, ja Alpo, Sinin oma silmäterä, tuli mulle kesämieheksi! Alpo on mulla siis ylläpidossa nyt kesän, niin Sini saa rauhassa laittaa elämän oordinkiin. Ja mullehan tämä järjestely kelpaa, mitäs työttömällä maisterilla ois parempaa tekemistä kuin harrastaa kahden humman voimin! :) Alpo on siis 7-vuotias hienoliikkeinen suomenhevosruuna, haasteellinen mutta ah niin palkitseva sitten kun me päästään sopusointuun... ;) Alpon siirto kesämökille sujui hienosti, herra seisoi tosi nätisti koko matkan, ja eka ilta ja aamu on sujunut tosi mallikkaasti! Tästä se lähtee. :) Seuraavaan postaukseen laitan kuvan kesäponiinista, nyt ei tähän hätään vielä ole.

Illalla kävin vielä yhteislenkillä Putin ja Lillan kanssa. Lenkin jälkeen pääsin traktorin perään laittamaan perunaa maahan! Olipas kivaa! Ja mietin siinä, että ennen vanhaan sekin työ tehtiin hevosvoimin! :)


 Ja lopuksi, tätä kirjoittaa tuore filosofian maisteri, tänään sain todistuksen käteen! Skål! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti