keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Julistan kesän avatuksi! :)

Sunnuntaina meillä oli virallinen kesän aloitus, sillä hummat pääsivät ekaa kertaa laitumelle! Voi sitä iloa! Vähän jännitettiin, tuleeko kärhämää, sillä meillä on aika erikoinen lauma; kolme ruunaa ja yksi tamma. Paapuska on vielä sellainen tyttö, joka liehittelee vähän kaikkia. Perinteisesti Simo-vanhus on ollut kyseenalaistamaton lauman johtaja, mutta nyt Putti tuli sekoittamaan pakkaa. Kaikki meni kuitenkin hienosti, ja varsinkin Simo ja Putti eivät edes katsoneet toisiaan päin! Heffis-shettis surffailee isojen hevosten välissä, se on kyllä huvittava. Ja kun muilla ruoho yltää nilkkoihin, Heffiksellä se on polviin ja pää hautautuu ruohoon syödessä! :D
Tunnelmakuvia:
Lauma
Kaunis <3
Meno päällä :)




Viime viikolla olin Espoossa hoitamassa asioita, ja Lilla oli torstaina päivän Jollaksessa Tuulin hoidossa. Lilla oli tosi reipas, ja tuskin huomas mua kun tulin takaisin. ;) Tytöt oli käyneet pitkällä lenkillä Jollaksen merimaisemissa! Perjantaina vietin päivän Johannan kanssa, ja aamu alkoi puuro (ja pulla :))-aamiaisella Hakaniemen torilla, nams! Lilla roikkui mukana menossa sosiaalistumassa. Ensi alkuun sitä jännitti paljon, niin kuin aina, mutta kyllä se vähän reipastui ajan kanssa. Illalla käytiin vielä Töölönlahdella kahvilla. Siellä Lillaa edellisellä kerralla jännäs paljon, mutta tällä kertaa meno oli jo rennompaa. Kyllä se siitä vielä reippaaksi muuttuu. :)

Aamiaisella Hakaniemen torilla
 Loppuun vielä agitreenien päivitys, sunnuntaina oltiin Liisan opissa Luca-veikan kanssa samassa ryhmässä. Mentiin mutkaputkea ja takaakiertoa. Olin tyytyväinen suoritukseemme, tosin mun itse pitäis saada miljoonasti lisää itsevarmuutta tekemiseen, niin Lillakin uskaltais syttyä paremmin. Kivaa oli taas, ja kotona väsynyt koira. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti